Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

24 май

24 май е най-българският официален празник, честван от началото на 19 век. На този ден българите по цял свят честват делото на славянските просветители Кирил и Методий и на българската просвета и култура, включително и създаването на кирилицата в Преславската книжовна школа.

Мили родители,

Нека децата ви да се почувстват празнично в този ден. Подарете им незабравима семейна почивка в най-зеленият град на България. Елате да чуете легендите за града,  да  се възхитите на творческия гений на римляните, ненадминати майстори на строителството, архитектурата и приложните изкуства, да ви нагостят в прекрасните ресторанти на града.

Ние от Hello Hissar ви правим следното предложение за периода от 23.05 до 26.05. 2024 г.

Ако ползвате 3 дневен пакет ще ви направим 10 % отстъпка от цени рецепция.

Ако ползвате двудневен / уикенд пакет/ ще ви направим 5 % отстъпка от цени рецепция.

Ако можете да си позволите пет дневен престой в дните от неделя до четвъртък ще ползвате нашето предложение за петдневен престой, а да платите 4 дни, което представлява 20% отстъпка.

Моля посетете нашия сайт  www.hellohissar.com  и разгледайте галерията ни. Както казват нашите гости снимките напълно отговарят на действителността. Можете да резервирате своята почивка директно през сайта ни.

В цените ни е включена нощувка със закуска за съответния брой хора, WF, курортен данък и ДДС и ползване на съораженията в нашия  релакс център- сауна, парна баня, горещ минерален басейн с джакузи, контрастен душ, отопляема пейка и релакс шезлонги, както и външно горещо джакузи.

Можете да ползвате и допълнителните услуги като се погрижите за здравето на децата в солната стая, а родителите да се поглезят  с релаксиращ класически масаж.

За повече информация се обадете на телефони:  033 792 792, 0890 519 850  и 0882 927 508 или пишете на електронната ни поща  hellohissar@abv.bg

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.