str. Shipka 6, Hissar
+359 33 792 792
hellohissar@abv.bg
Book Now
ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА ЗА НАСТАНЯВАНЕ, ПРЕСТОЙ И НАПУСКАНЕ В ХОТЕЛ „ХЕЛОУ ХИСАР”

Ние направихме този хотел за вас с много любов и ви благодарим за времето отделено за прочитане на нашите Правила за настаняване, престой и напускане.

Потвърждаване на резервация

Когато направите запитване за настаняване чрез нашата резервационна форма, електронна поща или чрез телефонно обаждане, то не е гарантирано докато не получите отговор от нас .Ние ще се свържем с вас веднага.  След потвърждаване от наша страна на запитването за посочения период, хотела запазва правото да се свърже с вас за препотвърждение . Вашата заявка за настаняване  се счита за окончателно потвърдена,  когато е платена с кредитна карта , по банков път или в брой.

За да гарантира резервацията си, потенциалният гост трябва да предплати най-малко сума, равна на 50 % от стойността на нощувката/нощувките.

Резервации се пазят до 18 ч. , освен ако предварително  не е уточнено по-късно пристигане.

Отказ или промяна на резервация

Отказ: Ако откажете вашата резервация до 10 дни преди договорената дата за настаняване, ние ще ви възстановим платения аванс. Ако не наемете предвиденото съгласно резервацията помещение, и не направите анулация в посочения срок, вие дължите неустойка на хотелиера в размер на предплатената сума (капаро).

Промяна: Ако желаете да промените вашата резервация, моля свържете се с нас на ел. поща или се обадете на посочените в сайта телефони. Промените по потвърдена резервация са валидни след писмено потвърждение от нашия администратор, на посочен от вас електронен адрес.

Важна информация

– настаняване  след  14.00 ч. на обяд на първия ден и напускане  до 12.00 ч.

При напускане след 12:00ч. до 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 50% от стойността за нощувката.

При напускане след 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 100%  от стойността за нощувка.

Хотелът е длъжен да предоставя услуги, съответстващи на признатата за категоризация и обявените предварително цени.

При констатирани груби нарушения на вътрешния ред в хотела, нарушаване на законите и правовия ред в страната, накърняване доброто име и престижа на хотела, собственика има право да прекрати престоя на гостите в хотела.

При освобождаване на стаята гостите изчакват на рецепция за уточняване на евентуално възникнали нередности в стаята. При наличие на такива се заплаща по установен ценоразпис на хотела, наличен във всяка стая.

Не е разрешено изнасянето на хотелска собственост(хавлии, чаршафи, завивки и др.).

В сградата на хотела е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривни и обемисти предмети ( мотоциклети, велосипеди и др.)

Не е разрешен достъп на домашни любимци (кучета, котки и др.), освен в случаите на предварителна договорка с управителя на хотела и при строго съблюдаване на хигиенните правила и норми. Всички щети възникнали по време на престоя им, в ползваната от тях стая и общите части на хотела се заплащат от собственика на домашните животни (любимци).

Хотелът не носи отговорност за изгубени или откраднати ценности и бижута, които не са били оставени за съхранение в сейфа на рецепция, където получавате ваш индивидуален код.

Гостите нямат право да внасят и използват електронагревателни (отоплителни) уреди и съоръжения по време на престоя си в хотела. Ако желаете да използвате ютия, моля позвънете на рецепция.

При излизане от стаята, затворете прозореца, заключете стаята и оставете картата  на рецепцията.

Желателно е да посрещате вашите гости във фоайето на хотела.

Моля  пазете тишина в часовете между  14 и 16 ч. и след 23 ч.

Тютюнопушенето в затворените пространства е абсолютно забранено.

Leave a Reply