str. Shipka 6, Hissar
+359 33 792 792
hellohissar@abv.bg
Book Now
ЗА ХОТЕЛА

Независимо дали сте в града за лечение, дълга почивка или релаксиращ уикенд ние ще ви осигурим приятен престой, домашен уют и разумни цени.

Ние съчетаваме нашето професионално отношение с личния ни ангажимент по посрещането на всеки наш гост, грижим се за вашия уютен престой и се радваме да ви видим отново.

Нашето предимство е нашата креативност. Предлагаме Ви възможност да изберете най-удобния за вас престой. Разполагаме с:

  • 12 студия
  •  4 двойни стаи
  •  2 апартамента

Хотелът ни се намира на централната градска улица „Христо Ботев”, на 400 м от центъра на града, на 500 м от Военно-медицински санаториум „Калероя” и в непосредсвена близост до новоизградения модерен градски стадион.

Нашите помещения са стилно и удобно обзаведени. Разполагате с две големи легла, с опция за събиране в спалня, удобен кухненски кът с керамичен плот, хладилник, микровълнова печка, тостер, електрическа кана и кухненска посуда за пълноценно готвене.

Всички стаи са с големи и удобни тераси, телефон, климатик, телевизия, безплатен достъп до интернет и комфортна баня.

Ние ви предлагаме свобода в избора за вашият престой в града.

Можете да ползвате студио с всички удобства за по–дълъг домашен престой.

Можете да наемете удобен апартамент за цялото семейство.

Можете да ползвате обикновена двойна стая за кратък престой или командировка.

Щастливи сме да ви съобщим, че от 11.11.2022 г. открихме нашият релакс-център. 

Искаме да ви разкажем част от нашата релаксираща приказка

–        минерална вода с температура над 32 градуса;

–        голямо джакузи с басейн с дълбочина 1,30 м., с възможност за точков масаж в зони пети, кръст, гръб, дюзи за глезени, колене, лумбална област и водни завеси за масаж на глава, шийна област и гръб;

–        сауна с нова технология подгряваща печка, която позволява да се постигне еднаква температура в цялата височина на сауната;

–        парна баня;

–        контрастен душ.

Масажирани и  поглезени от  процедурите се отпуснете на шезлонгите за почивка или приседнете на отопляемата пейка под звуците на релакс музика и с красива гледка към външния ни басейн, за да помечтаем за следващото лято.

Всички тези услуги са включени в цената на нощувката.

И не само това, има и още, нека се поглезим както подобава

На рецепция може да запишете час за услугите, които са с допълнително заплащане:

–        солна стая с впечатляващ  интериор,  оборудвана  с най-висок клас халогенератор, който създава  терапевтичен микроклимат за деца и възрастни.

–        Първата за града вакуумна капсула Vaccu Walk BeautyLine, която съчетава движение във вакуум с цел ефективно оформяне на красива фигура и заглаждане на целулита.

–        Масажни процедури в релаксиращата обстановка на  масажния кабинет.

Всички  тези процедури  са достъпни  и за жителите и гостите на гр. Хисаря, неотседнали в нашия хотел.

В момента изграждаме малко разширение на нашият хотел. Към него ще има голяма кафетерия, в която ще предлагаме закуска  и конферентна зала с възможност за посрещане на групи туристи с различни интереси. Предвидено е пускане в експлоатация в началото на летния сезон 2023 г.

Към настоящия момент можем да настаним при нас за нощувка спортни групи до 40 човека, ползващи градския стадион, а след въвеждането в експлоатация на разширението на хотела, което планираме да се случи в късната есен до 70 човека. Ние ще договорим атрактивни цени за конкретния ви престой.

По договаряне можем да осигурим за вас обяд или вечеря при нас с професионален кетъринг или да резервираме места в най-добрите ресторанти на града,  като ще ползвате специалната отстъпка като наши гости.

Leave a Reply