str. Shipka 6, Hissar
+359 33 792 792
hellohissar@abv.bg
Book Now
ЗА ХОТЕЛА

Независимо дали сте в града за лечение, дълга почивка или релаксиращ уикенд ние ще ви осигурим приятен престой, домашен уют и разумни цени.

Ние съчетаваме нашето професионално отношение с личния ни ангажимент по посрещането на всеки наш гост, грижим се за вашия уютен престой и се радваме да ви видим отново.

Нашето предимство е нашата креативност. Предлагаме Ви възможност да изберете най-удобния за вас престой. Разполагаме с:

  • 12 студия
  •  4 двойни стаи
  •  2 апартамента

Хотелът ни се намира на централната градска улица „Христо Ботев”, на 400 м от центъра на града, на 500 м от Военно-медицински санаториум „Калероя” и в непосредсвена близост до новоизградения модерен градски стадион.

Нашите помещения са стилно и удобно обзаведени. Разполагате с две големи легла, с опция за събиране в спалня, удобен кухненски кът с керамичен плот, хладилник, микровълнова печка, тостер, електрическа кана и кухненска посуда за пълноценно готвене.

Всички стаи са с големи и удобни тераси, телефон, климатик, телевизия, безплатен достъп до интернет и комфортна баня.

Ние ви предлагаме свобода в избора за вашият престой в града.

Можете да ползвате само нощувка в уютната обстановка на новооткрит хотел.

Можете да ползвате студио с всички удобства за по–дълъг домашен престой.

Можете да наемете удобен апартамент за цялото семейство.

Щастливи сме да ви съобщим, че от 11.11.2022 г. открихме нашият релакс-център. 

Искаме да ви разкажем част от нашата релаксираща приказка

–        минерална вода с температура над 32 градуса;

–        голямо джакузи с басейн с дълбочина 1,30 м., с възможност за точков масаж в зони пети, кръст, гръб, дюзи за глезени, колене, лумбална област и водни завеси за масаж на глава, шийна област и гръб;

–        сауна с нова технология подгряваща печка, която позволява да се постигне еднаква температура в цялата височина на сауната;

–        парна баня;

–        контрастен душ.

Масажирани и  поглезени от  процедурите се отпуснете на шезлонгите за почивка или приседнете на отопляемата пейка под звуците на релакс музика и с красива гледка към външния ни басейн, за да помечтаем за следващото лято.

Всички тези услуги са включени в цената на нощувката.

И не само това, има и още, нека се поглезим както подобава

На рецепция може да запишете час за услугите, които са с допълнително заплащане:

–        солна стая с впечатляващ  интериор,  оборудвана  с най-висок клас халогенератор, който създава  терапевтичен микроклимат за деца и възрастни.

–        Първата за града вакуумна капсула Vaccu Walk BeautyLine, която съчетава движение във вакуум с цел ефективно оформяне на красива фигура и заглаждане на целулита.

–        Масажни процедури в релаксиращата обстановка на  масажния кабинет.

Всички  тези процедури  са достъпни  и за жителите и гостите на гр. Хисаря, неотседнали в нашия хотел.

В момента изграждаме малко разширение на нашият хотел. Към него ще има голяма кафетерия, в която ще предлагаме закуска  и конферентна зала с възможност за посрещане на групи туристи с различни интереси. Предвидено е пускане в експлоатация в началото на летния сезон 2023 г.

Към настоящия момент можем да настаним при нас за нощувка спортни групи до 40 човека, ползващи градския стадион, а след въвеждането в експлоатация на разширението на хотела до 70 човека. Ние ще договорим атрактивни цени за конкретния ви престой.

По договаряне можем да осигурим за вас обяд или вечеря при нас с професионален кетъринг или да резервираме места в най-добрите ресторанти на града,  като ще ползвате специалната отстъпка като наши гости.

Leave a Reply