str. Shipka 6, Hissar
+359 33 792 792
hellohissar@abv.bg
Book Now

СТУДИО

from BGN100 /night
Max person:
,   
Room bed: 2 Единични легла
,   
Room size: 26 кв.м.
Разполагаме с 12 просторни студия от 26 m² за двама , състоящи се от удобен кухненски кът напълно оборудван с всичко необходимо за пълноценно готвене и хранене и спално помещение с комфортни...

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ПЕРИОДА 11.11.2022 – 15.06.2023г.

СТУДИО ЗА ДВАМА – 100 лв/вечер за дните неделя-четвъртък

110 лв/вечер за дните петък-събота

СТУДИО ЗА ТРИМА – 120 лв/вечер за дните неделя-четвъртък

135 лв/вечер за дните петък-събота

ЗАБЕЛЕЖКА:  ЦЕНАТА Е ЗА ПОМЕЩЕНИЕ ПРИ ДВОЙНО НАСТАНЯВАНЕ И ВКЛЮЧВА ЕДНА НОЩУВКА, ПОЛЗВАНЕ НА ТОПЪЛ МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН С ДЖАКУЗИ,  САУНА, ПАРНА БАНЯ, ПАРКИНГ, WF, КУРОРТНА ТАКСА ,  ЗАСТРАХОВКА И 9% ДДС.

Ползването на солна стая, масажен кабинет и Vaccu Walk BeautyLine,  иновативен уред в областта на оформяне на тялото става с    предварително записване и се заплаща на рецепция или се включва като услуга към вашата хотелска сметка.

Деца до 6 годишна възраст /включително/ се настаняват безплатно при двама пълноплащащи.

ПРИ ПОЛЗВАНЕ НА 5  НОЩУВКИ В ПЕРИОДА ОТ НЕДЕЛЯ ДО ЧЕТВЪРТЪК ЩЕ ПЛАТИТЕ 4.

 

Уикенд цената е валидна при ползване на минимум 2 нощувки.

Разполагаме с 12 просторни студия от 26 m² за двама , състоящи се от удобен кухненски кът напълно оборудван с всичко необходимо за пълноценно готвене и хранене и спално помещение с комфортни легла с размери 100/200 см с опция за лесно сформиране на спалня или единични легла според вашето желание. Четири от нашите студия имат опция за настаняване на две малки деца или едно голямо дете или възрастен на разтегателен диван. Студията имат баня с душ и чудесна тераса.

Безплатен WiFi интернет достъп

Закуска (с предварителна заявка)

LCD телевизор 32”

Black out пердета (100% затъмнение)

 Просторна баня с модерно отопление

 Напълно оборудван кухненски бокс

 Безплатен паркинг

Самостоятелен сейф

 Опция- клик клак диван за едно голямо или две малки деца

 Климатик

  • Безплатен WiFi интернет достъп
  • Закуска (с предварителна заявка)
  • LCD телевизор 32”
  • Black out пердета (100% затъмнение)
  • Просторна баня с модерно отопление
  • Напълно оборудван кухненски бокс
  • Безплатен паркинг
  • Самостоятелен сейф
  • Опция- клик клак диван за едно голямо или две малки деца
  • Климатик
след 14:00 ч.
до 12:00 ч. (При напускане след 12:00ч. до 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 50% от стойността за нощувка. При напускане след 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 100% от стойността за нощувка.)
За да гарантира резервацията си потенциалният гост трябва да предплати най-малко сума, равна на 50 % от стойността на нощувката/нощувките. Резервации се пазят до 18 ч. освен ако предварително не е уточнено по-късно пристигане.
Не е разрешено внасянето на домашни животни (кучета, котки и др.), освен в случаите на предварителна договорка с управителя на хотела, срещу допълнително заплащане и при строго съблюдаване на хигиенните правила и норми. Всички щети възникнали по време на престоя им, в ползваната от тях стая и общите части на хотела се заплащат от приносителя на домашните животни (любимци).
Ние приемаме организирани групи от минимум 15 до максимум 25 човека. В зависимост от целта на вашето посещение – семинар, работна среща или групово настаняване на спортисти, деца или колеги, нашият администратор ще ви предложи атрактивни цени с отстъпки в зависимост от броя на нощувките и условията за ползване на базата на хотела. Ще ви предложим и пакетни цени с хранене в хотела от обслужваща кетърингова фирма или осигурена резервация в ресторант.
 

Leave a Review