str. Shipka 6, Hissar
+359 33 792 792
hellohissar@abv.bg
Book Now

СТУДИО

from BGN100 /night
Max person:
,   
Room bed: 2 Единични легла
,   
Room size: 26 кв.м.
Разполагаме с 12 просторни студия от 26 m² за двама , състоящи се от удобен кухненски кът напълно оборудван с всичко необходимо за пълноценно готвене и хранене и спално помещение с комфортни...

ЦЕНИ ВАЛИДНИ ЗА ПЕРИОДА 03.01.2024 – 31.05.2024г.

СТУДИО ЗА ДВАМА – 145 лв/вечер за дните неделя-четвъртък

155 лв/вечер за дните петък-събота

СТУДИО ЗА ТРИМА – 190 лв/вечер за дните неделя-четвъртък

200 лв/вечер за дните петък-събота

ЗАБЕЛЕЖКА:  ЦЕНАТА Е ЗА ПОМЕЩЕНИЕ ПРИ ДВОЙНО НАСТАНЯВАНЕ И ВКЛЮЧВА ЕДНА НОЩУВКА, ЗАКУСКА, ПОЛЗВАНЕ НА ЗАКРИТ ТОПЪЛ МИНЕРАЛЕН БАСЕЙН С ДЖАКУЗИ, САУНА, ПАРНА БАНЯ, ТОПЛО МИНЕРАЛНО ВЪНШНО ДЖАКУЗИ, ПАРКИНГ, WF, КУРОРТНА ТАКСА ,  ЗАСТРАХОВКА И 9% ДДС.

Ползването на солна стая, масажен кабинет и Vaccu Walk BeautyLine,  иновативен уред в областта на оформяне на тялото става с    предварително записване и се заплаща на рецепция или се включва като услуга към вашата хотелска сметка.

Деца до 6 годишна възраст /включително/ се настаняват безплатно при двама пълноплащащи.

ПРИ ПОЛЗВАНЕ НА 5  НОЩУВКИ В ПЕРИОДА ОТ НЕДЕЛЯ ДО ЧЕТВЪРТЪК ЩЕ ПЛАТИТЕ 4.

 

Уикенд цената е валидна при ползване на минимум 2 нощувки.

Разполагаме с 16 просторни студия от 26 m² за двама , състоящи се от удобен кухненски кът напълно оборудван с всичко необходимо за пълноценно готвене и хранене и спално помещение с комфортни легла с размери 100/200 см с опция за лесно сформиране на спалня или спалня 160/200 според вашето желание. Осем от нашите студия имат опция за настаняване на две малки деца или едно голямо дете или възрастен на разтегателен диван. Студията имат баня с душ и чудесна тераса.

Безплатен WiFi интернет достъп

Закуска

LCD телевизор 32”

Black out пердета (100% затъмнение)

 Просторна баня с модерно отопление

 Напълно оборудван кухненски бокс

 Безплатен паркинг

Самостоятелен сейф

 Опция- клик клак диван за едно голямо или две малки деца

 Климатик

  • Безплатен WiFi интернет достъп
  • Закуска (с предварителна заявка)
  • LCD телевизор 32”
  • Black out пердета (100% затъмнение)
  • Просторна баня с модерно отопление
  • Напълно оборудван кухненски бокс
  • Безплатен паркинг
  • Самостоятелен сейф
  • Опция- клик клак диван за едно голямо или две малки деца
  • Климатик
след 14:00 ч.
до 12:00 ч. (При напускане след 12:00ч. до 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 50% от стойността за нощувка. При напускане след 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 100% от стойността за нощувка.)
За да гарантира резервацията си потенциалният гост трябва да предплати най-малко сума, равна на 50 % от стойността на нощувката/нощувките. Резервации се пазят до 18 ч. освен ако предварително не е уточнено по-късно пристигане.
Не е разрешено внасянето на домашни животни (кучета, котки и др.), освен в случаите на предварителна договорка с управителя на хотела, срещу допълнително заплащане и при строго съблюдаване на хигиенните правила и норми. Всички щети възникнали по време на престоя им, в ползваната от тях стая и общите части на хотела се заплащат от приносителя на домашните животни (любимци).
Ние приемаме организирани групи от минимум 15 до максимум 25 човека. В зависимост от целта на вашето посещение – семинар, работна среща или групово настаняване на спортисти, деца или колеги, нашият администратор ще ви предложи атрактивни цени с отстъпки в зависимост от броя на нощувките и условията за ползване на базата на хотела. Ще ви предложим и пакетни цени с хранене в хотела от обслужваща кетърингова фирма или осигурена резервация в ресторант.
 

Leave a Review