Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

Конферентна зала

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА

Като новогодишен подарък за нас 2024 година пуснахме в експлоатация разширението на нашият хотел, като с новите 14 помещения можем да предложим разнообразие от възможности според вашите изисквания.

Една от придобивките, с която много се гордеем, е нашата конферентна зала. Залата е 65 кв.м. и е с капацитет от 50-70 места в театрално подреждане или в зависимост от предпочетената конфигурация.

За бизнес срещи в тесен кръг, тиймбилдинг мероприятия или семинари, залата може бъде оформена с работна маса с размери 1,80/6,20 м. с осигурени до 25 работни места.

Залата е с дневна светлина и възможност за пълно затъмняване.

Разполагаме с 100 Mbps симетричен, гарантиран интернет достъп, Wi-Fi в целия хотел и външните пространства.

Оборудвана е с най-съвременна аудио-визуална техника – телевизор SAMSUNG UE-85 CU7172 UHD SMART, аудио система Bose S1 PRO+, автономия 11 ч., флипчарт с магнитна дъска.

За пълноценното провеждане на различни корпоративни събития, екипът ни ще ви предложи различни бизнес и офис услуги, включващи факс, копирни услуги, печатане на документи, скенер.

Можем да предложим кафе паузи с лека закуска , както и възможност за обяд и вечеря по предварително съгласувано меню.

В хотел Hello Hissar фирмени/групови настанявания не се провеждат в периоди, обхващащи специални пакетни предложения, пакети за национални/официални празници. За уикенд се изисква задължително двудневно настаняване.

Контактна форма - конферентна зала