str. Shipka 6, Hissar
+359 33 792 792
hellohissar@abv.bg
Book Now
One Column Rooms List
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
From  BGN90
СТАЯ ЗА ДВАМА
Beds: 2 Единични легла
Max person:

Тази просторна от стая от 19 m² се предлага за двама човека. Оборудвана е комфортни легла с размери 100/200 см с опция за лесно сформиране на спалня или еденични легла.Всяка стая в нашия хотел има тераса.

From  BGN100
СТУДИО
Beds: 2 Единични легла
Max person:

Разполагаме с 12 просторни студия от 26 m² за двама , състоящи се от удобен кухненски кът напълно оборудван с всичко необходимо за пълноценно готвене и хранене и спално помещение с комфортни легла с размери 100/200 см с опция за лесно сформиране на спалня или единични легла според вашето желание. Четири от нашите студия имат опция за настаняване на две малки деца или едно голямо дете или възрастен на разтегателен диван. Студията имат баня с душ и чудесна тераса.

From  BGN130
АПАРТАМЕНТ
Beds: 2 Единични легла, Разтегателен диван
Max person:

Разполагаме с два апартамента от 55 m² състоящи се от всекидневна зона с голям разтегателен диван, LCD телевизор с кабелни канали, напълно обзаведен и оборудван кухненски кът, самостоятелна спалня с комфортни легла с размери 100/200 см с опция за лесно сформиране на спалня или единични легла според вашето желание и просторна баня. Апартаментите имат самостоятелни тераси към двете помещения.