Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

СОЛНА СТАЯ

Нашата солна стая е изработена от фирма Хималая и е сертифицирана за извършване на солни терапии от Спа Креатив, стопанисваща център Халомедика в Бургас. Използваме халогенератор, които имат сертификат за медицински изделия, а солта, която се разпрашава е фармацевтична (австрийска, медицинска, нейодирана сол).

Халотепапията като особен тип лечение, което се извършва в среда, където въздухът е контролиран и възпроизвежда естествения микроклимат на солна пещера, който се среща в естествените солни пещери.

Терапевтичният процес влияе добре върху нервната система, облекчава стреса и безпокойството чрез наситена с отрицателни йони среда. Отрицателните йони намаляват стреса, главоболията, летаргията, депресията и повишават енергията, умствената пъргавина и подобряват физическото състояние.

Обикновената настинка и грипът са особено неприятни, а през зимните месеци честичко ни дебнат. Лекуването с халотерапия е 100% натурален и безвреден метод на лечение. Частиците сол проникват в дихателните пътища като намаляват количеството носна слуз, която причинява запушването на носа, убиват вирусни и бактерии и разширяват дихателните пътища в носа и носните кухини като ускоряват оттичането на слузта, останала в белите дробове.

Ако искате да получите повече информация за услугите с допълнително заплащане, които предлагаме, може да се свържете с нас. Записването на час за тях става на рецепция.