Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

Hotel Hello Hissar

Вътрешни правила

ВЪТРЕШНИ ПРАВИЛА

Ние направихме този хотел за вас с много любов и ви благодарим за времето отделено за прочитане на нашите Правила за настаняване, престой и напускане.

Потвърждаване на резервация

Вие можете да направите запитване за настаняване чрез нашата резервационна форма, електронна поща или чрез телефонно обаждане. Моля, попълнете резервационната форма коректно с данни за: име на клиента, период, брой нощувки, брой възрастни и деца, редовни и допълнителни легла, цена за нощувка. В резервацията, като бебета се приемат деца на възраст до 2 години към датата на пристигане. В резервацията, като деца се приемат гости на възраст от 2 години до ненавършени 7 години, към датата на пристигане. Гост, навършил 12 години към датата на настаняване, се отчита като възрастен. Ние ще се свържем с вас веднага и ще потвърдим вашата резервация.

Направената резервация е гарантирана само след 50% авансово плащане от стойността на нощувката/нощувките, извършено не по късно от 10 дни преди настаняване на посочената в сайта ни банкова сметка. Моля, не пропускайте като основание за плащане да отбележите името, на което е направена резервацията и датата за настаняване.

Резервации се пазят до 18 ч., освен ако предварително не е уточнено по-късно пристигане.

Хотелът има право да откаже резервация и на гост, който е правил резервация, без да пристигне и без да уведоми хотела за отмяната на резервацията.
Нощувката се заплаща в пълен размер, независимо от това колко часа е останал гостът в хотела.

Отказ или промяна на резервация

Отказ: Ако откажете вашата резервация до 10 дни преди договорената дата за настаняване, ние ще ви възстановим платения аванс. Ако не наемете предвиденото съгласно резервацията помещение, и не направите анулация в посочения срок, вие дължите неустойка на хотелиера в размер на предплатената сума (капаро).

Промяна: Ако желаете да промените вашата резервация, моля свържете се с нас на ел. поща или се обадете на посочените в сайта телефони. Промените по потвърдена резервация са валидни след писмено потвърждение от нашия администратор, на посочен от вас електронен адрес.

Важна информация

 • Настаняване след 14.00 ч. на обяд на първия ден и напускане до 12.00 ч.
 • При напускане след 12:00ч. до 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 50% от стойността за нощувката.
 • При напускане след 16:00ч. клиентът дължи неустойка в размер на 100% от стойността за нощувка.

Хотелът е длъжен да предоставя услуги, съответстващи на признатата за категоризация и обявените предварително цени.

При констатирани груби нарушения на вътрешния ред в хотела, нарушаване на законите и правовия ред в страната, накърняване доброто име и престижа на хотела, собственика има право да прекрати престоя на гостите в хотела.

При освобождаване на стаята гостите изчакват на рецепция за уточняване на евентуално възникнали нередности в стаята. При наличие на такива се заплаща по установен ценоразпис на хотела, наличен във всяка стая.

Не е разрешено изнасянето на хотелска собственост (хавлии, чаршафи, завивки и др.).

В сградата на хотела е забранено внасянето и складирането на леснозапалими, взривоопасни и обемисти предмети ( мотоциклети, велосипеди и др.)

Не е разрешен достъп на домашни любимци /кучета, котки и др./

Хотелът не носи отговорност за изгубени или откраднати ценности и бижута, които не са били оставени за съхранение в сейфа на рецепция, където получавате ваш индивидуален код.

Гостите нямат право да внасят и използват електронагревателни (отоплителни) уреди и съоръжения по време на престоя си в хотела. Ако желаете да използвате ютия, моля позвънете на рецепция.

При излизане от стаята, затворете прозореца, заключете стаята и оставете картата на рецепцията.

Желателно е да посрещате вашите гости във фоайето на хотела.

Моля, пазете тишина в часовете между 14 и 16 ч. и след 23 ч.

Тютюнопушенето в затворените пространства е абсолютно забранено. Глобата за тютюнопушене е 50 лв.

Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията.

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

 1. Тези правила са разработени на базата на действащото българско законодателство.
 2. Хотел Hello Hissar гарантира на своите гости спазване на конфиденциалност.
 3. Забранено е пушенето във всички закрити помещения на Хотел Hello Hissar. При неспазване на забраната се начислява глоба в размер на 50.00 лв.
 4. Администрацията на хотела може да прекрати предоставянето на услуги на тези гости, които нарушават правилата за пожарна безопасност, пушат на непозволени места и не изпълняват законовите изисквания на администрацията.
 5. Отзиви и препоръки относно работата на хотела може да оставите в книгата за мнения на рецепцията.
 6. Забравени от гостите вещи се пазят до 3 месеца.
 7. Ползвайки услугите на хотела, вие се съгласявате с видеонаблюдението.
 8. При освобождаване на помещенията, оставете на видно място халатите и хавлиените кърпи. При липса се заплаща трикратния им размер.

С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД И БЕЗОПАСНОСТ В ХОТЕЛА СЕ ЗАБРАНЯВА

 1. Влизането в служебни помещения и ползването на служебни входове и изходи.
 2. Нарушаването на общоприетите норми на поведение, в т.ч. злоупотреба с алкохол и употреба на наркотични вещества на територията на хотела.
 3. Агресивното поведение и действия, заплашващи здравето и имуществото на околните.
 4. Повреждането на имущество на хотела.
 5. Приемането на посетители в стаите след 20.00 ч, ако не са регистрирани и не са заплатили пребиваването си в хотела.
 6. Ползването на басейните на лица под 12 г. без придружител.
 7. Пребиваването в хотела с домашни любимци.

Приятен престой от екипа на Хотел Hello Hissar!